Συχνες ερωτησεις

Σε ποια οχηματα μπορουμε να εφαρμοσουμε το Chip tuning;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε όχημα με ψεκασμό (βενζίνης ή ντίζελ) ή τούρμπο. Δεν συνιστούμε για κινητήρες χωρίς τούρμπο καθώς η αύξηση είναι μικρή.

Αν δεν μου αρεσει η εφαρμογη τι θα γινει;

Εάν δεν σας αρέσει η εφαρμογή, σε 2 μέρες μπορείτε να ζητήσετε να επαναφέρθει το αρχικό λογισμικό του οχήματός σας.

Ποια θα ειναι η καταναλωση καυσιμων μετα την εφαρμογη;

Αν δεν αλλάξετε στυλ οδήγησης, θα δείτε πολύ ικανοποιητική βελτίωση στην κατανάλωση καυσίμου. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το όχημά σας με τη μέγιστη ισχύ, η κατανάλωση θα αυξηθεί ελαφρώς, όπως θα γινόταν σε ένα όχημα που δεν έχει tuning.

Πως θα καταναλωσω λιγοτερο καυσιμο στο οχημα μου;

Δεδομένου ότι το όχημά σας θα παράγει περισσότερη ροπή και ισχύ με μια chiptuning, θα μπορείτε να φτάσετε την επιθυμητή ταχύτητα σε συντομότερο χρόνο. Και αυτό θα προσφέρει αισθητή βελτίωση στην κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, και η ποσότητα και ο χρονισμός του ψεκασμού προσαρμόζονται για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου.

Πως θα επηρεαστει η συνεχιση εγγυηση μου;

Είναι πολύ δύσκολο να διαπιστωθεί ότι το λογισμικό του οχήματος έχει αλλάξει, εκτός και αν το πείτε ο ίδιος. Το λογισμικό στο όχημα πρέπει να διαβαστεί και να συγκριθεί με ένα πρωτότυπο αρχείο χρησιμοποιώντας μια επαγγελματική εφαρμογή. Αυτή η διαδικασία δεν είναι μια εφαρμογή που μπορεί να γίνει σε υπηρεσίες. Ωστόσο, μπορεί να γίνει μόνο από μια επαγγελματική εταιρεία tuning. Επομένως, η εγγύησή σας δεν θα επηρεαστεί από την εφαρμογή chiptuning.

Πως θα επηρεαστει τη ζωη του οχηματος μου;

Ο πιο σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη διάρκεια ζωής του οχήματος είναι το στυλ οδήγησης. Στο όχημά σας είτε να εφαρμόζεται chiptuning είτε όχι, η διάρκεια ζωής του κινητήρα σας μπορεί να είναι μικρότερη από την αναμενόμενη λόγω του στυλ οδήγησης. Η εφαρμογή tuning δεν προκαλεί πίεση στα μέρη του κινητήρα σας, γεγονός που θα μειώσει τη διάρκεια ζωής του. Τα σύγχρονα κινητήρα λειτουργούν γενικά με 80% ή μικρότερη χωρητικότητα. Για παράδειγμα, αυξάνουμε τη χωρητικότητα ενός κινητήρας που λειτουργεί με χωρητικότητα 80% σε 82%. Εκτός εάν το όχημα είναι αγωνιστικό αυτοκίνητο ή όχημα που παράγεται για ειδικούς σκοπούς, ο κινητήρας του οχήματος δεν λειτουργεί ποτέ με πλήρη χωρητικότητα. Στο τέλος της διαδικασίας, ο κινητήρας σας θα εξακολουθεί να λειτουργεί με ασφάλεια και εντός των τιμών ανοχής του κατασκευαστή.

Μπορω να επιστρεψω το οχημα μου στην αρχικη του κατασταση;

Κατόπιν αιτήματός σας, επαναφέρουμε το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση.

Ειπαν ο κινητηρας του οχημα μου θα παθει ζημια ισχυει αυτο;

Ο σωστός tuning δεν θα βλάψει το όχημά σας. Παρακαλώ μην παίρνετε στα σοβαρά τις φήμες αν δεν βασίζονται σε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Γιατι οι κατασκευαστες των οχηματων δεν χρησιμοποιουν αυτη τη εφαρμογη;

Πρώτα απ 'όλα, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων όταν αναπτύσσουν έναν κινητήρα, στοχεύουν την λειτουργιά του κινητήρα σε πολλές κλιματολογικές συνθήκες σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μειώσουν το κόστος Ε&Α και παραγωγής. Επίσης μεταξύ των στόχων των κατασκευαστών είναι να μην προκαλεί πάρα πολλά προβλήματα ο κινητήρας, ακόμη και σε περιπτώσεις που δεν κάνουν μακροχρόνιες συντήρησης και κακής χρήσης καυσίμου. Αυτό απαιτεί βελτιστοποίηση των οχημάτων για κάθε περίπτωση. Για να επιτευχθεί αυτό, σε πολλές χώρες, θυσιάζεται απ την ισχύ και απ την ροπή. Η σύγκριση των συνθηκών ενός χρήστη που συντηρεί τακτικά το όχημά του σε συνθήκες της Ελλάδας, με τις συνθήκες ενός χρήστη που ζει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Αφρικής και χρησιμοποιεί κακά καύσιμα, σας εμποδίζει να πάρετε περισσότερο από το όχημα σας. Επιπλέον, δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι οι κατασκευαστές οχημάτων δεν κάνουν αυτή η διαδικασία. Αντίθετα, οι κατασκευαστές οχημάτων μπορούν να πουλήσουν ακριβώς τον ίδιο κινητήρα με διαφορετικές επιλογές ισχύος σε τιμές πολύ υψηλότερες από την υπηρεσία που θα λάβετε από εμάς.

Τι πρεπει να προσεχω μετα απ'το chiptuning;

Θα πρέπει να κάνετε τακτικά σέρβις του οχήματός σας και να αγοράζετε τα καύσιμα σας από ένα βενζινάδικο που είστε σίγουροι ότι πουλά ποιοτικά καύσιμα.

Ποσα διαρκει αυτη τη διαδικασια;

Μέσο όρο ο χρόνος επεξεργασίας είναι περίπου 2 ώρες κατά αλλά ορισμένα οχήματα ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο.

 • Ecu Remap  
 • Ακύρωση EGR  
 • Ακύρωση DPF  
 • Ακύρωση AdBlue  
 • Χαρτογράφηση  
 • Συχνές ερωτήσεις  

 • Chip Tuning Greece, ecu remap greece, Συχνές ερωτήσεις για το DPF, Egr, AdBlue, Chip Tuning, Chip Tuning στην Ελλάδα, χαρτογράφηση στην Ελλάδα, Chip tuning στην Ξάνθη. Ελλάδα, Ellada, DPF, EGR, AdBlue Off stin Xanthi, Greece

  Ακύρωση dpf, Ακύρωση adblue, Ακύρωση egr στην Ξάνθη, Ελλάδα. Syxnes erwthseis gia to dpf egr adblue kai chip tuning, sixnes erotisis, xartografisi stin ellada Xanthi ecu remap Greece

  greece chip tuning ecu remap remaping Ellada   ellada ecu remaps DPF EGR AdBlue Chip Tuning   hellas Chip Tuning Ecu Remap greek chiptuning Θεσσαλονικη   atina Αθήνα Ecu Remap EGR AdBlue DPF Chip Tuning αθηνα   athens adblue Chip Tuning egr αθηνα Ecu Remaping atina DPF   thessaloniki θεσσαλονικη ecu remap Chip Tuning Θεσσαλονίκη   DPF, EGR, AdBlue, Chip Tuning, Ecu Remap