Συχνες ερωτησεις

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε όχημα (βενζίνης ή ντίζελ) με ψεκασμός και με turbo. Δεν συνιστούμε για κινητήρες χωρίς τούρμπο καθώς η αύξηση είναι μικρή.
Εάν δεν σας αρέσει η εφαρμογή, σε 2 μέρες μπορείτε να ζητήσετε να επαναφέρθει το αρχικό λογισμικό του οχήματός σας.
Αν δεν αλλάξεις στυλ οδήγησης, θα δεις πολύ ικανοποιητική βελτίωση στην κατανάλωση καυσίμου. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το όχημά σας με τη μέγιστη ισχύ, η κατανάλωση καυσίμου θα αυξηθεί ελαφρώς, όπως σε ένα όχημα που δεν έχει tuning.
Δεδομένου ότι το όχημά σας θα παράγει περισσότερη ροπή και ισχύ με μια chiptuning, θα μπορείτε να φτάσετε την επιθυμητή ταχύτητα σε συντομότερο χρόνο. Και αυτό θα προσφέρει αισθητή βελτίωση στην κατανάλωση καυσίμου. Επιπλέον, και η ποσότητα και ο χρονισμός του ψεκασμού προσαρμόζονται για τη βελτιστοποίηση της κατανάλωσης καυσίμου.
Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβουν ότι το λογισμικό του οχήματος έχει αλλάξει, εκτός και αν του το πείτε. Για αυτό, το λογισμικό στο όχημα πρέπει να διαβαστεί και να συγκριθεί με ένα πρωτότυπο αρχείο χρησιμοποιώντας μια επαγγελματική εφαρμογή. Αυτή η διαδικασία δεν είναι μια εφαρμογή που μπορεί να γίνει σε υπηρεσίες. Ωστόσο, μπορεί να γίνει από μια επαγγελματική εταιρεία tuning. Επομένως, η εγγύησή σας δεν θα επηρεαστεί από την εφαρμογή chiptuning.
Ο πιο σημαντικός παράγοντας που επηρεάζει τη διάρκεια ζωής του οχήματος είναι το στυλ οδήγησης. Στο όχημά σας είτε να εφαρμόζεται chiptuning είτε όχι, η διάρκεια ζωής του κινητήρα σας μπορεί να είναι μικρότερη από την αναμενόμενη λόγω του στυλ οδήγησης. Η εφαρμογή tuning δεν προκαλεί πίεση στα μέρη του κινητήρα σας, γεγονός που θα μειώσει τη διάρκεια ζωής του. Τα σύγχρονα κινητήρα λειτουργούν γενικά με 80% ή μικρότερη χωρητικότητα. Για παράδειγμα, αυξάνουμε τη χωρητικότητα ενός κινητήρας που λειτουργεί με χωρητικότητα 80% σε 82%. Εκτός εάν το όχημα είναι αγωνιστικό αυτοκίνητο ή όχημα που παράγεται για ειδικούς σκοπούς, ο κινητήρας του οχήματος δεν λειτουργεί ποτέ με πλήρη χωρητικότητα. Στο τέλος της διαδικασίας, ο κινητήρας σας θα εξακολουθεί να λειτουργεί με ασφάλεια και εντός των τιμών ανοχής του κατασκευαστή.
Κατόπιν αιτήματός σας, επαναφέρουμε το όχημά σας στην αρχική του κατάσταση.
Ο σωστός tuning δεν θα βλάψει το όχημά σας. Παρακαλώ μην παίρνετε στα σοβαρά τις φήμες αν δεν βασίζονται σε συγκεκριμένες πληροφορίες.
Πρώτα απ 'όλα, οι κατασκευαστές αυτοκινήτων στοχεύουν να λειτουργούν τον κινητήρα σε πολλές κλιματολογικές συνθήκες, σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να μειώσουν το κόστος Ε&Α και παραγωγής ενώ αναπτύσσουν έναν κινητήρα. Επίσης μεταξύ των στόχων των κατασκευαστών ότι ο κινητήρας δεν προκαλεί πάρα πολλά προβλήματα, ακόμη και σε περιπτώσεις να μην κάνουν μακροχρόνιας συντήρησης και κακής χρήσης καυσίμου. Αυτό απαιτεί βελτιστοποίηση των οχημάτων για κάθε περίπτωση. Για να επιτευχθεί αυτό, σε πολλές χώρες, θυσιάζεται απ την ισχύ και απ την ροπή. Η σύγκριση των συνθηκών ενός χρήστη που συντηρεί τακτικά το όχημά του σε συνθήκες της Ελλάδας, με τις συνθήκες ενός χρήστη που ζει σε μια απομακρυσμένη περιοχή της Αφρικής και χρησιμοποιεί κακά καύσιμα, θα σας εμποδίσει να πάρετε περισσότερο από το όχημα σας. Επιπλέον, δεν είναι δυνατόν να πούμε ότι οι κατασκευαστές οχημάτων δεν κάνουν αυτή η διαδικασία. Αντίθετα, οι κατασκευαστές οχημάτων μπορούν να πουλήσουν ακριβώς τον ίδιο κινητήρα με διαφορετικές επιλογές ισχύος σε τιμές πολύ υψηλότερες από την υπηρεσία που θα λάβετε από εμάς.
Θα πρέπει να κάνετε τακτικά σέρβις του οχήματός σας και να αγοράζετε τα καύσιμα σας από ένα βενζινάδικο που είστε σίγουροι ότι πουλά ποιοτικά καύσιμα.
Μέσο όρο ο χρόνος επεξεργασίας είναι περίπου 2 ώρες κατά αλλά ορισμένα οχήματα ενδέχεται να διαρκέσουν περισσότερο.